Uw Full Service Bid Office Specialist

Een drukke periode, de vakantie, een vacature Bid Manager … u heeft (tijdelijk) behoefte aan extra hulp, … BOBBIE Quality for Quotations biedt u een oplossing op het juiste moment: Wanneer het voor u noodzakelijk is! Wij bieden u korte termijn maar ook lange termijnoplossingen.

BOBBIE Quality for Quotations is een full service Bid Office gespecialiseerd in het opmaken en begeleiden van offerteprojecten; van inschrijven op Aanbestedingen tot het beantwoorden van een Request for Proposal. Wij bieden een scala van diensten, van Bid Support, Bid Proces Management en Bid Productie services. waarmee wij u van begin tot eind kunnen ondersteunen bij het opmaken van uw offerte. U kunt bij ons terecht voor ervaren Bid Managers, Bid Support Specialisten, Tekstschrijvers, Aanbestedingsjuristen maar ook voor Tendersignalering, Procesondersteuning en de Productie van de offertedocumenten tot aan het opzetten van een volledige (beheerde) Offertebibliotheek.

Wij richten ons met onze diensten, kennis en ervaring op klein, midden en groot zakelijke bedrijven – die willen inschrijven op een (Europese) Aanbesteding of Request for Proposal.

Laat u kansen liggen?

U heeft een offerte, Request for Proposal ontvangen of u wilt inschrijven op een Aanbesteding maar u heeft niet de kennis, resources en middelen beschikbaar en schrijft daarom niet in. Laat u kansen liggen? BOBBIE Quality for Quotations biedt u de kwaliteit en kennis zodat u zich op een juist wijze kunt presenteren en onderscheiden van uw concurrenten. U kunt nu wel inschrijven op die wel begeerde opdracht bij de overheid!

BOBBIE Quality for Quotations is een full service bid office dat werkt voor een groot aantal klanten. Benieuwd wat klanten over ons zeggen? Klik op de button hiernaast.

Benieuwd wat klanten over ons zeggen?

Ad hoc, tijdelijk, langdurig of SPOED ondersteuning?

BOBBIE Quality for Quotations helpt u bij alle facetten van het bid proces zoals de coördinatie, het redigeren van teksten, het printen, het opzetten van een offertebibliotheek of de totale projectondersteuning. Zelfs op het laatste moment, als u dreigt in tijdnood te komen of onverwacht extra resources nodig heeft, mag u ons altijd bellen!

Aanbestedingen

Een excellente, klantgerichte en competitieve offerte uitbrengen? Navigeer door het woud van regels van de aanbesteder en zorg er tegelijkertijd voor dat de interne organisatie het overzicht behoudt. Zorg voor een correcte presentatie van uw bedrijf! De experts van BOBBIE Quality for Quotations helpen u erbij. 

Sharepoint

U wilt een offerte opstellen en heeft daarvoor een team mensen beschikbaar. De inzet van BOBBIE Quality for Quotations betekent ook dat u gebruik maakt van onze beveiligde SharePoint omgeving. Veilig, makkelijk en snel documenten delen, documenten bewerken en communiceren. … Dat is wat u van ons krijgt naast een Excellente dienstverlening.

Heeft u een Offertespecialist nodig? U kunt vertrouwen op de Full Service Bid Office van BOBBIE Quality for Quotations!